Tarieven

Tarieven

Taxi 24/7 Enschede hanteert naast het standaard instaptarief met tijd en kilometer prijs, ook vaste tarieven voor bepaalde afstanden en services. U weet dan altijd waar u aan toe bent. Reserveren kan per e-mail info@taxi-247.nl of telefoonnummer 0634440555. Voor luchthaven vervoer en overige lange afstanden (meer dan 50km) hebben wij zeer scherpe prijzen! Voor deze prijzen kunt u telefonischof per mail contact met ons opnemen.

Laag instaptarief en scherpe kosten per rit
Onze prijzen zijn voor gewone taxi’s tot 4 personen als volgt:

Tarief 1 : € 2,95 instaptarief,  € 2,17 per kilometer,  €0,36 per minuut
Tarief 2 (bustarief vanaf 5 personen) : € 6,00 instaptarief,  € 2,73 per kilometer,  €0,41 per minuut

Goedkope taxi in Enschede bestellen
Wilt u een goedkope taxi in Enschede bestellen? U bent bij Taxi 24/7 Enschede  aan het juiste adres. Wij rijden bijvoorbeeld graag van en naar station Enschede, maar tevens naar Schiphol of andere luchthavens. Wilt u gebruik maken van een dubbelchauffeur of met spoed een pakket laten bezorgen? Wij zijn u graag van dienst tegen onze scherpe tarieven. We hanteren standaard een laag instaptarief en berekenen ook per kilometer en per minuut beperkte bedragen. We houden de kosten zelf scherp in de gaten, zodat we u voordelig van dienst kunnen zijn met een representatieve taxi.

Voordelige luchthaven service van en naar Enschede
We kunnen u naar Schiphol bijvoorbeeld al van dienst zijn vanaf €179, of u voor slechts €100 naar Münster rijden. Dankzij onze lage tarieven van en naar de luchthavens kunt u voordelig op vakantie, of zorgt u er zakelijk voor dat u de kosten goed in de hand kunt houden. Voor lange afstanden hebben wij zeer aantrekelijke prijzen, wij maken een berekening aan de hand van uw wensen. Als het bijvoorbeeld om een retour rit gaat, bieden wij u een extra korting aan!

Van Enschede naar Vliegveld Schiphol

Van Enschede naar Vliegveld Rotterdam

Van Enschede naar Vliegveld Eindhoven

Van Enschede naar Vliegveld Groningen

Van Enschede naar Vliegveld Münster

Van Enschede naar Vliegveld Keulen-Bonn

Van Enschede naar Vliegveld Düsseldorf

Van Enschede naar Vliegveld Dortmund

 

Voordelige taxitarieven bij Taxi 24/7 Enschede 
Wilt u profiteren van onze voordelige taxitarieven in Enschede en omgeving? We zijn u graag van dienst met onze voordelige taxi’s tot 4 personen, richting diverse bestemmingen in Enschede en daar buiten. We zijn u graag van dienst op basis van het lage instaptarief en de scherpe kosten per rit, of zorgen voor goedkope vaste tarieven richting bestemmingen waar u regelmatig naartoe wilt. Door de kosten laag te houden kunnen we u lage tarieven in rekening brengen en zorgen we er samen voor dat u voordelig gebruik kunt maken van een taxi in Enschede.

Uiteraard kunt u rekenen op een representatieve taxi, die u comfortabel en snel naar de plaats van bestemming brengt. Zoekt u een goedkope taxi in Enschede naar het station, of wilt u een van uw gasten of relaties laten ophalen? Wij hanteren een laag instaptarief en scherpe kosten per rit, of spreken een scherpe prijs met u af. U kunt zelf aangeven wat uw voorkeur heeft, wij zorgen ervoor dat u het vervoer uit handen kunt geven, of u zelf gebruik kunt maken van een voordelige taxi. Wilt u op regelmatige basis gebruik maken van onze voordelige taxidiensten? Dan stellen we graag een scherpe offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Comments are closed.

  • Stay Connected

  • betaalmiddelen Ozer Taxi Lelystad    *Op verzoek